Cigarbox gitaar workshop en livemuziek van Cigarbox Henri & The New American Farmers

Bestel hier jouw tickets!

Cigarbox gitaar workshop - 20 aug. 13.00 uur

 6,00

zaterdag
20 aug

Koop hier jouw tickets!

Doe mee met de cigarbox workshop en maak je eigen akoestische gitaar!

Ben je tussen de 7 en 12 jaar en heb je altijd al je eigen gitaar willen maken? Kom dan 20 augustus naar het Koninginnenplein aan de Vecht in Dalfsen. Daar worden 3 workshops gehouden voor 10 kinderen per keer, onder leiding van Cigarbox Henri.

De workshops beginnen om 13.00, 14.30 en 16.00 uur.

De kinderen maken een 1 snarig instrument van een sigarendoos, een bezemsteel of ander gebruikt hout en een echte gitaarsnaar. Op de zogenaamde Kids Bow kunnen kinderen al heel snel een blues wijsje en een vette rocklick spelen. De kinderen krijgen les van Cigarbox Henri, zodat ze aan het eind van de workshop ook echt op hun cigarbox gitaar kunnen spelen.

Kaarten workshop

De prijs is € 6,00 p.p. incl. administratiekosten en inclusief de bijzondere gitaar en de les. Deze lage prijs is mogelijk gemaakt door de bijdrage van de Ondernemersclub Dalfsen.

 

PROGRAMMA

CIGARBOX WORKSHOP
CIGARBOX HENRI & THE NEW AMERICAN FARMERS

CIGARBOX WORKSHOP • AANVANG 13.00, 14.40 en 16.00 uur

CIGARBOX WORKSHOP • AANVANG 13.00, 14.40 en 16.00 uur

We vullen eerst de workshop van 13.00 uur en als die vol is, vullen we de volgende. Je krijgt bericht op welke tijd je ingedeeld wordt. Je maakt in 40 minuten tijd van diverse gerecyclede materialen je eigen 1-snarige instrument. En na afloop leer je er ook nog op spelen!

Rond 17.00 uur kunnen alle kinderen die dat willen, meedoen met de grande finale. Ze treden dan samen op en alle papa's, mama's, broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes kunnen gratis komen kijken.

CIGARBOX HENRI & THE NEW AMERICAN FARMERS • 20.30-23.00 UUR

CIGARBOX HENRI & THE NEW AMERICAN FARMERS • 20.30-23.00 UUR

Cigarbox Henri & The New American Farmers zorgen buiten op het Koninginnenplein voor een swingend muzikaal feestje.

Deze 5 mans formatie speelt een heerlijk toegankelijke mix van roots, blues, Americana en garage blues op o.a. zelfgebouwde cigar box gitaren.

Veel zelfgeschreven nummers, zowel in het Engels als in het Overijssels dialect, maar ook covers of bewerkingen van andere artiesten komen voorbij.

De band bestaat uit: Petra Klaver – zang en (cigar box) gitaar, Paul Schuurman – drums en percussie, Albert Siemers – (cigar box) bas gitaar, Appy Zomer – bluesharp en Cigarbox Henri – diverse (cigar box) gitaren

Kom genieten aan de Vecht!
De toegang is gratis.