De Vecht op het doek – kunstwedstrijd

Tot
eind oktober

Maak een schilderij, tekening of foto van de Overijsselse Vecht en doe mee met de Festival de Vecht kunstwedstrijd!

Doe mee aan deze superleuke kunstwedstrijd. Maak een schilderij, tekening of foto rond het thema ‘De Overijsselse Vecht’. Dat kan vanaf nu tot eind oktober.

Amateur, professioneel of gewoon omdat je het leuk vindt, iedereen vanaf 12 jaar kan meedoen aan dit Festival de Vecht kunstproject. Er zijn prijzen te winnen en de 10 beste werken worden tentoongesteld.

Haal dus de verfkwasten, potloden, camera en andere attributen tevoorschijn en ga creatief aan de slag. Deelname is gratis.

Inleveren

De kunstwerken kunnen worden ingeleverd bij het Historisch Museum, Den Oordt 7, Ommen. Kijk voor openingstijden op www.museum-ommen.nl.

Jury

De kunstwerken worden door een vakjury beoordeeld. De jury o.l.v. Hester Molenberg bestaat uit Jeroen Bijl, Bard Peskens en Hester zelf. Er wordt beoordeeld in twee categorieën: 12 tot 18 jaar en 18 jaar en ouder. De 10 beste werken uit beide categorieën worden in november in het gemeentehuis Dalfsen tentoongesteld.

Prijzen

Er zijn vier prijzen beschikbaar. De twee beste kunstwerken uit de categorie 12 tot 18 jaar en de twee beste werken uit de categorie vanaf 18 jaar winnen een waardebon van Kunstenaarsbenodigdheden en Lijstenmakerij Busch & Van der Worp  in Zwolle.

Veel succes!