VECHT CONCERT OMMEN

Bestel hier jouw tickets!

VECHT CONCERT - Plein plaats

 125,00

VECHT CONCERT - plaats in eigen sloep

 25,00

VECHT CONCERT - plaats in sloep

 55,00

VECHT CONCERT - diner kaart

 80,00

VECHT CONCERT - staplaats

 10,00

VECHT CONCERT - tribune plaats

 25,00

Vr 25 aug 2023

Koop hier jouw tickets!

Spetterend concert met drie spectaculaire muzikale live-bands vanaf een groot drijvend podium op de Vecht in Ommen. Met na afloop een swingende After Party met DJ Erik Volkers.

Een unieke avond lang genieten van geweldige live muziek vanaf een groot, overdekt, drijvend podium op de Vecht in Ommen. Het festivalterrein aan de Vecht wordt prachtig ingericht en sfeervol verlicht. De presentatie is in handen van Erik Volkers.

Het publiek kan het Vecht Concert beleven vanuit diverse boten en sloepen die voor en naast het podium komen te liggen, vanaf de tribune op de Vechtoever, op stoelen met tafeltjes op het plein aan de Vecht of op het terras van Paviljoen Ommen onder het genot van een heerlijk diner. Ook zijn er op diverse plekken staplaatsen.

Het wordt een spetterend muzikaal spektakel met soulmuziek uit de jaren ’60, de grootste hits van Sir Elton John en een high energy coverband, die met bekende hits uit de jaren ’90, ’00, vette rock, hedendaagse hits en Nederlandstalige meezingers zorgt voor een knallende afstluiting.

Na het Vecht Concert  kunnen de beentjes los tot in de kleine uurtjes tijdens onze superswingende After Party met DJ Erik Volkers.

KAARTEN EN ARRANGEMENTEN 

De gezamenlijke horeca zorgt voor drankjes en hapjes.

Tribune Met tribune kaarten kunt u het Vecht Concert beleven vanaf de tribunes op de oever van de Vecht.

Staplaatsen Op de parkeerplaats naast Kunsthandel Mark Smit komt een tent te staan, waarin ook horeca aanwezig is. Naast de tent zijn de staplaatsen met mooi uitzicht op het podium.

Diner Komt u, terwijl u geniet van het Vecht Concert, dineren op het terras van Paviljoen Ommen, dan is de kaartprijs exclusief dranken. Heeft u speciale dieetwensen en/of wensen betreffende uw drankjes dan kunt u die tot uiterlijk 15 augustus doorgeven via organisatie@festivaldevecht.com

Sloep Neemt u plaats in een sloep of komt u met een eigen sloep, dan kunt u, indien gewenst, kiezen voor een drank- en hapjes pakket op maat en naar eigen wens. Neem daarvoor contact op met organisatie@festivaldevecht.com

Wilt u plaatsen op een (speciale) sloep reserveren of wilt u een groepsreservering maken? Neem dan contact op met organsiatie@festivaldevecht.com.

Plein Met Plein kaarten krijgt u een mooi plekje op het plein voor het podium, waar tafeltjes en stoelen komen te staan. De kaartprijs is inclusief 6 hapjes en 6 drankjes p.p.

Neem voor een groepsreservering contact op met organsiatie@festivaldevecht.com.

Hospitality boten Witl u plaats nemen in een van onze hospitality boten of een groepsreservering maken? En geïnformeerd worden over de catering aan boord? Neem dan contact op met organsiatie@festivaldevecht.com.

Sponsorplaatsen Informeer via organsiatie@festivaldevecht.com naar de mogelijkheden.

PROGRAMMA

TRIBUTE TO THE SOUL OF THE 60'S | 19.30 - 20.25 uur
THE ROCKET GUY | 20.30 - 21.25 uur
PAUZE | 21.25 - 21.45 uur
THE NIGHT FLIGHT | 21.45 - 23.15 uur
AFTER PARTY | 23.15 - 01.00 uur

TRIBUTE TO THE SOUL OF THE 60'S

TRIBUTE TO THE SOUL OF THE 60'S

Met Tribute to the Soul of the 60’s trappen we het Vecht Concert af. We maken we een muzikale rondreis langs alle monumenten van de soul uit de woelige jaren ‘60. Het wordt een wervelende show vol met de heerlijke soulmuziek van grote sterren als Aretha Franklin, Ray Charles, Sam & Dave, James Brown, Wilson Pickett, Dusty Springfield en nog veel meer. Vocalisten Marjon van Iwaarden en Spencer Croes zingen, begeleid door een geweldige 6-koppige band, de mooiste ballads, lekker dansbare, funky nummers en de grote soulklassiekers. Een feest der herkenning!

THE ROCKET GUY

THE ROCKET GUY

Dit glinsterende, energieke tribute is gebaseerd op alle grootste hits van muzikaal icoon en wereldster Sir Elton John, de onbetwiste Britse glamourkoning van de rockpiano. Elton John verkocht meer dan 300 miljoen opnamen en is daarmee een van de bestverkopende artiesten aller tijden.
De Engelse Guy Harris speelt al sinds zijn prille jeugd piano op een hoog niveau en kreeg zijn muzikale opvoeding bij St. George's Chapel in Windsor Castle en de Royal Schools of Music. Met vocale studies onder David Lowe (King Singers, Cambridge) en David Aldred (English National Opera) heeft Guy de fijne kneepjes van het vak geleerd. Als flamboyante Elton John performer blijft hij dicht bij het origineel en maakt van ieder optreden een spetterende muzikale happening! Ondersteund door een fantastische band, bestaande uit Eddie Volkers (drums), Theo van Niel Jr (gitaar), Martin van Gulik (toetsen) en Bobby Jacobs (bas).

PAUZE

PAUZE

THE NIGHT FLIGHT

THE NIGHT FLIGHT

Het Vecht Concert wordt afgesloten door een spectaculair optreden van The Night Flight. 9 jonge topmuzikanten, 3 vocalisten, 2 te gekke blazers en een waanzinnig strakke 4–mans ritmesectie. De vocalisten vormen samen een ijzersterk front en staan met de rest van de muzikanten garant voor sterke, meerstemmige zang, indrukwekkende choreografieën, muzikale kwaliteit, volop entertainment en interactie met het publiek. Deze high energy coverband zorgt gegarandeerd voor een onvergetelijk optreden vol hits uit de 90’s, 00's, hedendaagse hits, vette rock, Nederlandstalige meezingers en nog veel meer. We gaan er uit met een knallende, sensationele show!

AFTER PARTY

AFTER PARTY

Swingende After Party waarbij de beentjes los kunnen tot in de kleine uurtjes. Met DJ Erik Volkers.