Salonorkest Spoom en schilderen aan de Vecht met wethouder Uitslag

Zaterdag
20 Aug

Laat je verrassen door een sprankelend optreden van Salonorkest Spoom op het plein naast de Stoomfabriek in Dalfsen.

 

Tussen 13.00 en 16.00 uur zal Salonorkest Spoom (uit Dalfsen) op wisselende tijden het publiek verrassen met een superleuk optreden in de vorm van een flashmob.

Salonorkest Spoom heeft een bezetting die in de jaren 1920-30 (The Roaring Twenties) gebruikelijk was. Het salonorkest speelt sinds 2017 onder leiding van dirigent Roeland Robert goed in het gehoor liggende licht klassieke muziek. Voorheen met name muziek uit de jaren 1900 tot 1950, onder meer afkomstig van een orkest van de Holland-Amerika-lijn.

Tijdens Festival de Vecht laten een aantal leden van Salonorkest Spoom u kennis maken met het programma dat voor het najaar gepland staat: ’25 jaar Spoom in Dalfsen’.

Kom gratis genieten van zo’n voorproefje van dit swingende salonorkest en kom zaterdag 20 augustus tussen 13.00 en 16.00 uur naar het plein bij de Stoomfabriek in Dalfsen!

Terwijl Salonorkest Spoom u trakteert op swingende optredens, zal wethouder J. Uitslag aan de Vecht live een schilderij maken. Vanaf 15.00 uur zal hij, waarschijnlijk samen met enkele collega’s, proberen de Vecht op het doek te krijgen. Of en hoe dat lukt? Kom maar kijken!