Picknick Concert

Bestel hier jouw tickets!

Picknick Concert 27 aug. 14.00 uur

 39,50

Zaterdag
27 aug

Koop hier jouw tickets!

Zaterdag 27 augustus tussen 14.00 en 16.00 uur kunt u op een prachtig plekje aan de Vecht bij Vilsteren genieten van een heerlijk Picknick Concert. De locatie is bij de stuw Vilsteren.

Wie vorig jaar bij het Picknick Concert was, weet al hoe ontzettend leuk het is. Genieten van allerlei heerlijke hapjes, verzorgd door Herberg de Klomp. Op een uniek plekje in de vrije natuur, met uitzicht op de Vecht. En met geweldige muziek. Dit keer van het Dupa Trio.

Bezoekers van het Picknick Concert worden getrakteerd op een uitgebreide borrelplank en een fles wijn voor 2 personen.  Voor gasten die geen wijn drinken zijn er andere drankjes beschikbaar. De chef van De Klomp verrast u met allerlei hartige, luxe en bijzondere lekkernijen. Huisgemaakt van verse (streek)producten. Pure verwennerij!

Het Picknick Concert start om 14.00 uur en wordt om 16.00 uur afgesloten. Het wordt smakelijk muzikaal genieten aan de Vecht!

KAARTEN

€ 39,50 p.p.

LOCATIE

Bij de stuw Vilsteren.

 

PROGRAMMA

ONTVANGST
SERVEREN BORRELPLANK
DUPA TRIO

ONTVANGST • 14.00 UUR

ONTVANGST • 14.00 UUR

U ontvangt een heerlijke fles wijn voor 2 personen. Er zijn ook andere drankjes beschikbaar voor als u geen wijn wilt drinken.

SERVEREN BORRELPLANK • 14.15 - 14.30 UUR

SERVEREN BORRELPLANK • 14.15 - 14.30 UUR

De borrelplank bevat de heerlijkste hapjes. U kunt er de hele middag van genieten onder het genot van een lekker drankje en fantastische muziek.

DUPA TRIO • tot 16.00 UUR

DUPA TRIO • tot 16.00 UUR

Terwijl u geniet van al het lekkers zorgt het Dupa Trio voor de muzikale noot. Dit vintage jazz trio speelt voornamelijk muziek uit de roaring twenties en swing era. Gegarandeerd vrolijk en feestelijk!