ONDERNEMERS BIJEENKOMST

Vr 25 aug 2023

De Ondernemersbijeenkomst is onlosmakleijk verbonden aan Festival de Vecht. Deze bijeenkomst is bedoeld om op inspirerende wijze ondernemers uit het Vechtdal met elkaar kennis te laten maken, nieuwe verbindingen te leggen en samenwerking te realiseren. Een sterk Vechtdal is daarbij het uitgangspunt.

Het belooft een uitermate boeiende middag te worden met als inspirerende spreker Jacco Vonhof, sinds september 2018 voorzitter van ondernemersorganisatie MKB-Nederland.

Jacco Vonhof is  een ondernemer in hart en nieren. Gedreven en maatschappelijk betrokken. Een verbinder en bovendien in staat ondernemers aan te spreken en waar nodig in beweging te krijgen. Hij is geen bestuurder, hij is ondernemer. Zo praat en handelt hij.

Als ‘gesjeesde rechtenstudent’ en met de ervaring dat ‘werken voor een baas’ niets voor hem is, kocht Vonhof bijna 25 jaar geleden een ladder en een bestelbusje en begon in Zwolle als glazenwasser. Die eenmanszaak bouwde hij door de jaren heen uit tot een middelgroot schoonmaakbedrijf dat actief is in het noorden en midden van het land. Hij heeft in die tijd vrijwel alles meegemaakt wat een ondernemer kán meemaken en is dus door de wol geverfd.

TOEGANG  is gratis voor Festival de Vecht sponsors, partners en vrienden. Geen sponsor, vriend of partner? Dan raden wij u aan om dat te worden. Neem contact op met organisatie@festivaldevecht.com voor meer informatie.

Toegang voor niet sponsors, partners en vrienden is € 15 p.p. Kaartverkoop start 1 mei a.s.

Sponsors, partners, vrienden en hun introducees hebben voorrang bij toelating.

AANMELDEN DEELNAME Komt u als sponsor, partner of vriend naar onze Ondernemersbijeenkomst? Meld u tot uiterlijk 18 augustus a.s. aan bij organisatie@festivaldevecht.com.

LOCATIE grote tent op de parkeerplaats naast Mark Smit Kunsthandel, Markt 5, Ommen.

 

PROGRAMMA

Inloop | 14.30 - 15.00 uur
Jacco Vonhof | 15.00 - 15.30 uur
Vragenrondje | 15.30 - 15.45 uur
Korte toelichting Festival de Vecht | 15.45 - 16.00 uur
Netwerkborrel | 16.00 - 17.00 uur

Inloop

Inloop

Ontvangst met een kopje koffie / thee.

Jacco Vonhof

Jacco Vonhof

Spreker Jacco Vonhof.

Vragenrondje

Vragenrondje

Gelegenheid tot het stellen van vragen.

Korte toelichting Festival de Vecht

Korte toelichting Festival de Vecht

De voorzitter van St. Festival de Vecht, Ilona Lagas, geeft een korte toelichting op de stand van zaken rond Festival de Vecht.

Netwerkborrel

Netwerkborrel

Afsluitende, gezellige netwerkborrel.