Muzikale Fietstocht

Bestel hier jouw tickets!

Muzikale fietstocht - Kinderen

 8,00

Muzikale fietstocht - Volwassenen

 15,00

Zondag
28 aug

Koop hier jouw tickets!

Fiets met ons mee! We hebben een leuke fietsroute uitgezet rondom Ommen met onderweg drie stops op bijzondere locaties. Mèt live-muziek!

Op de stop locaties wordt u niet alleen ontvangen met een hapje en/of drankje, maar ook met een muzikale verrassing. Dat zijn achtereenvolgens 4TuneVocals, Jan & Frank en zangeres Esther Groenenberg met gitarist Milo Groenhuijzen. Het wordt een heerlijke, muzikale fietstocht!

START

De start van de fietstocht is op de parkeerplaats naast Mark Smit Kunsthandel aan de Markt 5 in Ommen. Er kan tussen 13.00 en 14.00 uur gestart worden. Bij de start ontvangt u de route, een flesje water en een polsbandje. Er kan naar keuze een route van 15 of 18 km gefietst worden.

SLECHT WEER SCENARIO

We hopen natuurlijk op fantastisch fietsweer, maar mochten de weergoden ons minder gunstig gezind zijn, dan vervalt de fietstocht en bieden we u daarvoor in de plaats een concert binnen aan. Alle drie de muzikale acts, die anders op locatie zouden optreden, zorgen dan gezamenlijk voor een bruisend muzikale middag in Café Restaurant De Bootsman, aanvang 14.00 uur.

PROGRAMMA

4TUNEVOCALS
JAN & FRANK
ESTHER GROENENBERG

4TUNEVOCALS • EERSTE STOPPLAATS

4TUNEVOCALS • EERSTE STOPPLAATS

Anja en Debby trakteren de fietsers op sfeervolle, meerstemmige popsongs met begeleiding van piano, gitaar of a capella. Worden het liedjes van Adele, Jason Mraz, Ed Sheeran, Bette Midler, John Denver, Ilse de Lange, Claudia de Breij, Marco Borsato of Guus Meeuwis? Daar kom je als deelnemer van de fietstocht op de eerste stopplaats achter.

JAN & FRANK • TWEEDE STOPPLAATS

JAN & FRANK • TWEEDE STOPPLAATS

Jan en Frank maken deel uit van de band Memory Lane. De naam zegt het al: de band is gespecialiseerd in bekende nummers uit het verleden. Jan & Frank begeleiden zichzelf op gitaar en laten heerlijke evergreens horen op de tweede stopplaats.

ESTHER GROENENBERG • DERDE STOPPLAATS

ESTHER GROENENBERG • DERDE STOPPLAATS

Zangeres Esther Groenenberg sluit op de derde stopplaats de fietstocht spetterend af met een voorproefje van eigen liedjes op haar 30 september te verschijnen nieuwe album en met liedjes die haar inspireren. Gitarist Milo Groenhuijzen begeleidt haar.