KINDERDAG & JEUGDMUSICAL BULTJE EN DE GOUDEN BERGEN

Bestel hier jouw tickets!

JEUGDMUSICAL - kind t/m 16 jaar

 7,50

JEUGDMUSICAL - volwassene

 10,00

do 24 aug 2023

Koop hier jouw tickets!

Festival de Vecht Kinderdag met overdag workshops voor kinderen van 7-12 jaar en 's avonds vanaf een drijvend podium op de Vecht de jeugdmusical Bultje en de Gouden Bergen uitgevoerd door de professionele musicalcast van de Beerze Bulten samen met alle kinderen die hebben deelgenomen aan de workshops.

WORKSHOPS Doe mee met de workshops. Leer een lied, een dans, maak een decorstuk of kleding en speel ‘s avonds als een echte musicalster mee in de Bultje Jeugdmusical uitgevoerd door de musicalcast van de Beerze Bulten.

OPGAVE DEELNAME Ben je tussen de 7 en 12 jaar en wil je meedoen aan de workshops? Geef je op via organisatie@fesivaldevecht.com  en vermeld je naam, adres, leeftijd en telefoonnummer.

MUSICAL BULTJE EN DE GOUDEN BERGEN Onder de heuvels, aan de rand van de Vecht, ligt goud! Bergen vol goud! Het nieuws is nog maar net bekend of de gravers van Svetlana van de Dvina staan al klaar. ‘Goud is mijn liefde’, roept Svetlana en ze zal het hebben!  Als Bultje, Aart en Beerza erachter komen van wie het goud écht is, proberen ze Svetlana tegen te houden. Of dat lukt? Kom maar kijken!

We maken er een feestje van! Alle papa’s, mama’s, broertjes, zusjes, opa’s, oma’s, vriendjes en vriendinnetjes kunnen ‘s avonds vanaf de tribune op de Vechtoever komen kijken naar de musical en alle kinderen die er in meespelen.

LOCATIE De Vechtoever en het pleintje tussen de restaurant Paviljoen en Grand Café De Veghte, Ommen.

KAARTEN MUSICAL Kinderen t/m 16 jaar € 7,50 en volwassenen € 10,00.

 

PROGRAMMA

Workshops
Musical Bultje en de Gouden Bergen

Workshops • 10.00 - 17.00 uur

Workshops • 10.00 - 17.00 uur

Workshops voor kinderen tussen de 7 en 12 jaar. Leer een lied of dans, of maak een kleding- of decorstuk.

Musical Bultje en de Gouden Bergen • 19.30 - 21.30 uur

Musical Bultje en de Gouden Bergen • 19.30 - 21.30 uur

Bultje en de Gouden Bergen musical op het drijvende podium op de Vecht. Uitgevoerd door de musicalcast van de Beerze Bulten en alle workshop kinderen. Wat het voorprogramma wordt, wordt nog bekend gemaakt.