Festival Concert

Bestel hier jouw tickets!

Festival concert

 12,00

Zaterdag
27 aug

Koop hier jouw tickets!

Drie grandioze bands treden live op! Kom zaterdag 27 augustus naar Landgoed Holthagen in Zwolle.

Tijdens het gehele programma is er een foodtruck aanwezig en kunnen er drankjes gekocht worden. Tevens zijn er regionale producten uit het Vechtdal te koop.

Over de locatie

Landgoed Holthagen, Holthagen 5, Zwolle ligt aan de Vecht bij Langenholte, direct achter de AA-landen in Zwolle.

Het landgoed is te bereiken per fiets en per auto. Parkeren kan op het parkeerterrein aan de Brinkhoek 29. Op het terrein zijn tenten aanwezig in geval van regen, strobalen, stoelen, statafels en een toiletvoorziening. Het terrein is rolstoeltoegankelijk. Er worden maximaal 400 toeschouwers toegelaten. De inloop is vanaf 13.00 uur en het programma start om 13.30 uur.

Kaarten

€ 12,00 p.p.

 

PROGRAMMA

WOUTER HAMEL TRIO
LEONARD COHEN REVIVAL BAND
SHEBOP & LINDA WESTERA

WOUTER HAMEL TRIO • 13.45 - 14.45 UUR

WOUTER HAMEL TRIO • 13.45 - 14.45 UUR

De Nederlandse jazz- en popartiest Wouter Hamel maakt en zingt popliedjes met een jazzy invalshoek . Hij wordt wel vergeleken met Frank Sinatra, Mel Tormé en Michael Bublé. Wouter studeerde in 2001 af, won in 2005 het Nederlands Jazz Vocalisten Concours, en was vervolgens in diverse TV programma’s te zien, zoals in Mooi! Weer De Leeuw, DWDD en Pauw & Witteman. Wouter stond tweemaal op North Sea Jazz in Rotterdam. Met zijn debuutalbum won hij de Zilveren Harp. Zijn tweede album werd goud en zijn vierde album won de Gouden Notenkraker. In 2019 bracht hij zijn zesde, meest recente album Boystown uit.

LEONARD COHEN REVIVAL BAND • 15.15 - 16.15 UUR

LEONARD COHEN REVIVAL BAND • 15.15 - 16.15 UUR

De enthousiaste musici van de Cohen Revival Band brengen de muziek van schrijver, dichter en zanger Leonard Cohen opnieuw tot leven in een prachtig tribute, gebaseerd op het geweldige concert van Cohen in London 2009. Met leadzanger Jacques Rodenstein, backingvocals The Alluring Ajettes en een 7 koppige band.

SHEBOP & LINDA WESTERA • 16.45 - 17.45 UUR

SHEBOP & LINDA WESTERA • 16.45 - 17.45 UUR

Shebop, met vocalist Linda Westera heeft een volstrekt eigen geluid in jazzland. Met een basis van slagwerk, contrabas en piano en slechts twee blazers brengt dit sextet een spannend repertoire van jazz, bebop en Latijns-Amerikaanse muziek. En dat al sinds 1996! Shebop speelt een zorgvuldig uitgekozen repertoire in combinatie met slimme eigen arrangementen. Deze staan borg voor een rijk geheel aan klanken en kleuren doorspekt met groove, humor en ontroering. Naast eigen bewerkingen van jazz-standards speelt Shebop ook eigen werk van vocalist Linda Westera en arrangeur/trombonist Hein Jan van Vilsteren.