FESTIVAL CONCERT ZWOLLE

Bestel hier jouw tickets!

FESTIVAL CONCERT ZWOLLE

 15,00

za 19 aug 2023

Koop hier jouw tickets!

FESTIVAL CONCERT ZWOLLE beleeft dit jaar haar tweede editie. Plaats van handeling is Landgoed Holthagen in Zwolle. Met drie geweldige live acts belooft het een heerlijke muzikale middag te worden!

Op het programma staan dit keer fantastische live optredens van de Leonard Cohen Revivalband, Esther Groenenberg & Band en de Sean Webster band. Het wordt absoluut een gewedige, swingende muzikale happening die je niet wilt missen!

Tijdens het Festival Concert is er een foodtruck aanwezig, kunnen dranken worden gekocht en worden regionale producten uit het Vechtdal getoond en verkocht.

LOCATIE Landgoed Holthagen (Holthagen 5) ligt aan de Vecht bij Langenholte, direct achter de AA-landen in Zwolle.

De locatie is te bereiken per fiets, maar ook per auto. Parkeren kan op het parkeerterrein aan de Brinkhoek 29. Op het terrein zijn tenten aanwezig, in geval van regen, strobalen, stoelen, statafels en er is een toiletvoorziening.
De locatie is rolstoeltoegankelijk. Er worden maximaal 300 toeschouwers toegelaten.

KAARTEN € 15,00 p.p.

PROGRAMMA

INLOOP | 13.00 uur
OPENING & START PROGRAMMA | 13.25 uur
LEONARD COHEN REVIVALBAND | 13.30 - 14.15 uur
ESTHER GROENENBERG & BAND | 14.45 - 15.15 uur
VERHALEN UIT HET VECHTDAL
SEAN WEBSTER BAND | 16.15 - 17.15 uur
NAZIT | 17.15 - 17.45 uur

INLOOP

INLOOP

OPENING & START PROGRAMMA

OPENING & START PROGRAMMA

LEONARD COHEN REVIVALBAND

LEONARD COHEN REVIVALBAND

De enthousiaste musici van de Cohen Revivalband brengen de muziek van schrijver, dichter en zanger Leonard Cohen opnieuw tot leven in een prachtig tribute, gebaseerd op het concert van Leonard in London 2009. Een mooie ode vol met meezingers en up-tempo songs van Cohen.

ESTHER GROENENBERG & BAND

ESTHER GROENENBERG & BAND

Esther oogstte in 2008 succes met haar grote YouTube-hit ‘Oh meisje’ een aanklacht tegen het schoonheidsideaal. Ze bracht sindsdien eigen platen uit, speelde in de theaters met haar muziek en tourde door het land met haar eigen theaterproducties. In 2022 speelde ze haar theatertour 'Uit het hoofd' in 26 theaters. Daarin stonden haar nieuwe liedjes centraal. Want wie zijn wij allen zonder liedjes en muziek?

VERHALEN UIT HET VECHTDAL

VERHALEN UIT HET VECHTDAL

SEAN WEBSTER BAND

SEAN WEBSTER BAND

Het leven van de jonge Sean Webster veranderde ingrijpend toen hij kennis maakte met de muziek van grote blueshelden als Albert, BB, Freddy, Robert Cray, Buddy Guy en Gary Moore. Zijn belangrijkste reden om gitaar te spelen is de legendarische Eric Clapton. Seans passie voor gitaar en zijn toewijding aan muziek zijn sindsdien blijven groeien en hebben geleid tot zes studioalbums en een tourend leven door Amerika en Europa langs toonaangevende podia en festivals.
Sean Webster heeft een solide reputatie opgebouwd als een van de beste live artiesten en zangers van de moderne bluesrockscene.

NAZIT

NAZIT